TERMENI SI CONDITII

In aceasta sectiune sunt indicate conditiile in care SC Producton SRL permite utilizarea sitului de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Accesand si navigand pe acest sit, acceptati conditiile de utilizare descrise în continuare.
 
1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:
a. sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site;
b. sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site-ul www.cartusel.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c. sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

2. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC Producton SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a SC Producton SRL si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SC Producton SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

3. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
a. Utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria raspundere. Serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". SC Producton SRL nu este responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui sit web sau siturilor web in legatura cu acesta.
b. SC Producton SRL nu ofera nicio garantie ca:
• serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru indeplinesc toate cerintele dumneavoastra
• serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru sunt furnizate neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
• orice eroare de program este corectata
• serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru care sunt puse la dispozitia utilizatorilor sunt lipsite de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe baza respectivelor informatii sau a serviciilor.
c. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor si a informatiilor puse la dispozitie de catre SC Producton SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate serviciile si informatiile sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
d. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la SC Producton SRL prin intermediul serviciului, nu creaza o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Prestare a serviciilor de telecomunicatii.

4. Utilizatorul ia la cunostinta ca SC Producton SRL nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.

5. Orice includere de link-uri spre alte situri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica in nici un fel raspunderea SC Producton SRL pentru materialul disponibil pe sau prin acele situri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

6. SC Producton SRL nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe situri ale unor terti, SC Producton SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

7. Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale SC Producton SRL sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare.

8. Prin accesarea acestui sit sunteti de acord cu faptul ca SC Producton SRL are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciilor si a informatiilor afisate pe site-ul www.cartusel.ro.

9. Modificari ale conditiilor - SC Producton SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe situl www.cartusel.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe situl web.

10. Jurisdictie. Prin accesarea acestui sit, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

11. Confidentialitate. SC Producton SRL nu garanteaza ca folosirea de catre Utilizator a acestui site este confidentiala. SC Producton SRL nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la folosirea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit SC Producton SRL sa primeasca informatii cu caracter personal.

12. SC Producton SRL prelucreaza datele cu caracter personal conform notificarii ANSPDC.
SC Producton SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, conform inscrierii in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub nr. 21267, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:
- rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele pe care acesta intentioneaza sa le achizitioneze/le-a achizitionat;
- pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;
- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.

La solicitarea explicita a utilizatorului, www.cartusel.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare.

Informatiile publicate de utilizatori in link-ul "contact", sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietatea www.cartusel.ro  fara nicio obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat.

Politica de confidentialitate a SC Producton SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. SC Producton SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

SC Producton SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

SC Producton SRL garanteaza ca datele personale ale Clientului, colectate prin intermediului formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. SC Producton SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

In temeiul Legii 677/2001 drepturile persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal sunt: dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa la sediul central al SC Producton SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata ce va fi inregistrata la registratura societatii.

Intregul continut al site-ului www.cartusel.ro, incluzand marca, texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Producton SRL si/sau a asociatilor, partenerilor, furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Semnalarea problemelor legate de aspecte ale drepturilor de proprietate intelectuala se poate face pe adresa de email dpi@cartusel.ro.

Cum cumpăr?

Identificarea cartuşului

Ai scos cartuşul din imprimantă (am presupus că ştii cum; dacă nu, sună la numărul de pe site şi îţi explicăm, e simplu). Dacă te scarpini în cap întrebându-te: „Bun, şi acum?”, nu dispera. În trei paşi simpli, vom afla ce cartuş îţi trebuie:

1. Din prima pagină a site-ului selectează marca imprimantei tale (HP, Xerox, Lexmark etc.)
2. Selectează gama imprimantei (cu cerneală, laser, matricială etc.)
3. Selectează modelul imprimantei (în general e un număr scris mare undeva pe imprimantă).

Oricum, odată ce ai selectat modelul, noi îți vom arăta și o poză cu imprimanta selectată. Dacă seamănă cu cea de pe biroul tău, ai nimerit!

Acum apasă butonul „Arată-mi cartuşele compatibile”, alege-l pe cel care îţi place şi asta a fost.

În caz că tot nu
reuşeşti, nu intra în panică. Dă-ne un telefon şi te ajutăm să găseşti cartuşul de care ai nevoie.

Cum cumpăr


Odată ce ai găsit produsul pe care îl doreşti, apasă butonul „Adaugă în coş”. Poţi să-ţi verifici oricând conținutul coşului mergând cu mouse-ul în partea dreapta sus a ecranului, peste zona dedicată acestuia. Pentru a face modificări în coş, apasă butonul „Vezi coş”.

Înainte să dai comanda, dacă nu ai făcut-o deja, trebuie să-ţi creezi un cont (merge repede). Apoi, completezi adresa la care doreşti să primeşti coletul, datele de facturare, modalitatea de plată şi, dacă este cazul, observaţii legate de comanda ta.

Modalităţi de plată


Poţi plăti online, cu cardul, în condiții maxime de securitate (lucrăm cu Romcard, lider in România pentru furnizarea serviciilor privind tranzactiile cu carduri bancare). Dacă nu ai încredere şi ne crezi nişte hoţi, poţi plăti direct curierului nostru la livrarea comenzii, în numerar. Atunci când comanzi pentru firmă poți plăti și prin OP; plasezi comanda iar noi îți trimitem proforma.

Livrare


Îţi trimitem coletul la uşă, gratuit pentru toate comenzile mai mari de 200 lei in Bucuresti si mai mari de 250 lei in afara Bucurestiului, de luni până vineri!  Pentru comenzile mai mici de 200 lei cu livrarea in Bucuresti, vei avea de plătit o taxă de transport de 25 lei iar pentru comenzile mai mici de 250 lei cu livrarea in alte localitati, vei plati o taxa de 25 lei.

Plasează o comandă până în ora 12,00 si primeşti produsele in aceeaşi zi, în Bucureşti. Comenzile primite dupa ora 12.00, vor fi livrate a doua zi, în capitală şi în 24-36 de ore, în restul ţării.

Partenerul nostru Nemo Express va face tot posibilul ca acesta să ajungă la tine în termenul promis.
Pentru a verifica statusul de livrare al unei comenzi, te rugam verifică numărul de AWB folosind următorul link: https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx.

Incepand cu data de 1 februarie 2015, nu mai putem oferi ridicarea coletelor de la sediul nostru din Heliade între Vii nr 8, Bucureşti. Livarea produselor se va face din depozit, doar prin curier.

Cartusel.ro nu vinde in strainatate.


Sună-ne!

Pentru orice nelămurire, nu ezita să ne suni. La noi nu răspunde un robot pe care îţi vine să-l calci în picioare. Răspundem chiar noi.

Dacă ai probleme legate de o comandă, care nu pare a putea fi rezolvata cu persoana cu care discuţi, poţi trimite o solicitare pentru o conciliere internă gratuită pe adresa: sesizari@cartusel.ro. Vei primi un raspuns in maxim 48 ore de la primirea solicitării.

 

Garantia produselor tale si posibilitatea de retur

1. Returnarea produselor in primele 14 zile

Daca esti un client - persoana fizica, ai primit produsele prin curier si te-ai razgandit – le poti returna in termen de maxim 14 zile calendaristice (conform legii), fara sa ne spui un motiv anume si primesti toti banii inapoi. Sigur – noi speram sa iti placa produsele noastre si sa nu te razgandesti!

Ce e bine de stiut, astfel incat sa se poata rezolva repede cererea ta:

      •    Inapoiaza produsele fara a fi folosite;
      •    Ai grija de ambalaj – daca ne dai produsul inapoi si ambalajul trebuie sa fie in buna stare, nedeteriorat. Te rugam, nu scrie nimic pe ambalaj si impacheteaza produsul in alta cutie, in asa fel incat ambalajul original sa fie protejat.
      •    Daca vrei sa primim produsul inapoi – hotaraste-te inainte sa il folosesti! Produsele pe care le primim la retur trebuie sa nu fi fost utilizate niciodata
      •    Cand ne dai produsul inapoi – e musai sa ajunga insotit de factura sau o copie a ei si formularul de retur (acceseaza link-ul pentru a descarca formularul de retur)
      •    Costul de transport pentru trimiterea produselor la noi il platesti tu, dar sigur, poti veni si direct cu ele la sediul nostru. De aici poti descarca adresa pentru retur.

Ce trebuie sa faci:
      •    Verifica mai intai punctele de mai sus (Ce e bine de stiut), ele sunt importante si fara ele nu te putem ajuta!
      •    Anunta-ne ca te-ai razgandit! O poti face la numarul de telefon de pe site, la adresa de email sesizari@cartusel.ro sau prin orice alta declaratie neechivoca prin care iti exprimi decizia de retragere din contract;
      •    Trimite-ne scris pe email Banca si Contul IBAN in care vrei sa iti returnam banii - pe adresa de la care ai primit confirmarea comenzii!
      •    Trimite produsul la noi la sediu sau adu-l personal, dar dupa ce ai vorbit mai intai cu colegii la telefon sau le-ai dat email; poate iti rezolva ei problema si nu mai trebuie sa renunti la produs
      •    Noi vom verifica produsul trimis de tine imediat ce ajunge la noi – si la fel hartiile insotitoare (factura, formularul de retur etc)
      •    Daca-i totul bine – te anuntam ca sa stii cat mai repede si vei primi banii inapoi in maxim 14 zile calendaristice din momentul informarii sau de la data trimiterii coletului!
      •    Daca nu e la fel de bine, adica daca s-a stricat ambalajul sau produsul e uzat – oricat am vrea,  nu vom putea accepta sa il luam inapoi. Te putem ajuta insa sa il repari – daca s-a stricat in timp ce il foloseai – vezi procedura de garantie! In orice caz te vom anunta sa ne spui daca vii sa ridici produsul personal – sau sa ti-l trimitem cu un curier pe care il alegi si platesti tu.

Atentie!: Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 5% si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative iti va fi comunicat la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

2. Conformitatea la livrare (altfel spus: sa primesti exact ce ai cerut si in cele mai bune conditii!)

Noi iti vindem numai produse noi, in amabalaje originale, luate de la furnizorii nostri agreati de producatori. Tot ce cumperi de la noi beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare

 

 

 • Cand primesti produsele comandate – pastreaza ambalajul initial – e necesar daca aduci produsul in garantie.
  Verifica te rog, ca produsul primit sa fie la fel cu cel comandat si cel care apare scris pe factura. In cazul produselor compatibile, exista unele cartuse universale care se potrivesc mai multor modele si pot ti se pot parea diferite chiar daca nu sunt. Este totusi bine sa verifici si sa ne intrebi daca ai nelamuriri.
 •  

   

   

   

 • Daca ai verificat si ceva nu e cum ar trebui sa fie, daca produsul primit nu e cum era cel comandat de tine sau a patit vreo stricaciune pe drum anunta-ne in maxim 48 de ore de la livrare la numarul de telefon afisat pe site (Call Center) sau pe email la adresa sesizari@cartusel.ro.
 •  

   

   

   

 • Vom raspunde la problema de neconformitate anuntata de tine in primele 48 de ore exclusiv pe cheltuiala noastra (costuri de transport, logistice, inlocuirea produsului). Singura conditie este ca tu sa ne trimiti inapoi produsele in exact aceeasi stare in care le-ai primit, fara sa le fi desigilat, utilizat  si fara sa le strici ambalajul.
 •  

   

  3. Garantie pentru produsele tale

   

   

 • Toate produsele pe care le vindem noi au condiții de garanție conforme cu legislația în vigoare. Garanția produselor noastre o asiguram direct sau prin intermediul service-urilor autorizate de producatori, in baza facturii de achizitie.
 •  

   

   

   

 •    Ce sa faci daca se defecteaza produsul cumparat
 •  

   

  - Prima data – verifica daca produsul este in perioada de garantie, de 12 luni de la data achizitiei;
  - Daca produsul este in perioada de garantie, te rugam sa ne contactezi si vom trimite un curier pentru a ridica produsul;
  - Ca sa iti putem repara produsul – trebuie neaparat sa ne dai impreuna cu el:
        •    copie dupa Factura de achizitie
        •    formularul de retur completat cu defectul semnalat
        •    o foaie de test, mostra, daca a putut fi tiparita, din care sa se poata vedea defectul cartusului

  Primirea raspunsului

  Vom solutiona in maxim 15 zile calendaristice problema produsului tau, astfel:

  - Daca este acoperit de garantie, iti dam inapoi alt produs:
                o    la fel, daca este inca un produs care se comercializeaza sau
                o    un produs mai ieftin,  daca il alegi tu special sau
                o    un produs mai scump si ne dai diferenta de bani
  In acest caz iti  vom deconta si costul transportului catre service al produsului si costul de retur inapoi la tine.
        •    Daca insa, din expertiza tehnica, va rezulta ca problema se datoreaza utilizarii defectuoase (tu l-ai stricat, folosindu-l incorect), te vom anunta telefonic sau pe email de rezultat si apoi iti vom returna produsul, fara sa mai platim noi costurile de transport.
  Poti, daca vrei, sa optezi pentru reparatia produsului contra cost si noi te vom ajuta sa il ai din nou functional. 

    Sa fii atent!:  daca desfaci de unul singur produsul si incerci sa il repari sau te duci cu el la un service oarecare, altul decat cele din lista autorizata – pierzi garantia produsului. Este mult mai bine sa apelezi la noi de prima data daca ai probleme.


  Politica de confidentialitate a prelucrarii datelor cu caracter personal - Producton


  PRODUCTON este o companie inovatoare, cu o istorie de peste 25 ani in piata romaneasca de vanzare a echipamentelor IT&C, consumabile si servicii aferente, adaugand valoare prin experienta acumulata din operarea intr-o piata cu ritm de crestere rapid.


  PRODUCTON este deplin raspunzatoare de procesarea datelor cu caracter personal pe care le colecteaza in desfasurarea cotidiana a activitatilor sale si va garanteaza protectia acestor date cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului UE 679/2016 (GDPR).

   

   

 • Acest document explica tipul de date cu caracter personal pe care le colectam, modul si motivul pentru care le colectam si durata pentru care pastram aceste date.

  1. INFORMATII GENERALE

  1.1. PRODUCTON este un operator de date cu caracter personal asa cum este definit de legislatia in vigoare, specific Regulamentul GDPR. Aceasta inseamna ca societatea este entitatea legala care detine controlul datelor cu caracter personal colectate si decide asupra modului de prelucrare, drept urmare PRODUCTON si-a implementat in procesele de afaceri o serie de politici, proceduri, masuri tehnice si organizationale pentru securizarea acestor date si pentru a asigura respectarea drepturilor persoanelor vizate.

  1.2. DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

  PRODUCTON colecteaza date cu caracter personal despre dumneavoastra din mai multe surse:

  1.2.1. SURSE PUBLICE
  PRODUCTON colecteaza date financiare despre persoane juridice si date cu caracter personal despre actionarii, administratorii, reprezentantii legali si cenzorii acestor persoane juridice  din surse publice precum, dar fara a fi limitate la acestea: Registrul Comerțului, Monitorul Oficial, ANAF, Ministerul de Finanțe, Buletinul Procedurilor de Insolvență, Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare, Ministerul Justitiei.

  1.2.2. SURSE DE NATURA IT&C

  Atunci cand vizitati website-urile PRODUCTON, vom colecta informatii despre dumneavoastra utilizand programe denumite “cookies”, programe care salveaza fisiere de mici dimensiuni pe echipamentul dumneavoastra.
  Cookie-urile nu sunt virusi si ne permit noua sa va identificam la urmatoarea vizita pe website-ul nostru, pentru a imbunatati si personaliza serviciile pe care vi le oferim prin intermediul website-ului nostru.
  Atunci cand doriti sa va abonati la newsletter-ele noastre vom colecta adresa dumneavoastra de email.
  Daca veti dori sa comandati echipamente online va trebui sa va creati cont pe website-urile noastre, unde vom avea nevoie sa inregistram numele si prenumele dumneavoastra, adresa de livrare, numarul de telefon si adresa de email.


  1.3. SCOPUL SI LEGALITATEA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  PRODUCTON utilizeaza datele dumneavostra cu caracter personal legal, in totala conformitate cu prevederile Regulamentului 679/2016 GDPR, specific art.6.1, astfel:
  1.3.1 In baza consimtamantului dumneavoastra, pentru:
        o    Newslettere personalizate pentru subiectele de interes;
        o    Comunicarea cu dumneavoastra
        o    Informari despre PRODUCTON.

  1.3.2 Pentru executarea contractelor comerciale:
        o    In intocmirea si transmiterea de oferte comerciale pentru contracte;
        o    In livrarea serviciilor contractate si pentru indeplinirea obligatiilor contractuale;
        o    Pentru initierea de conturi de utilizatori;
        o    Pentru suport tehnic necesar executarii contractului.

  1.3.3 In interesul nostru legitim:
        o    Pentru dezvoltarea serviciilor noastre potrivit nevoilor si cerintelor dumneavoastra;
        o    Pentru operarea eficienta a sistemelor si aplicatiilor IT&C de colectare, stocare si procesare a informatiilor comerciale;
        o    Pentru imbunatatirea securitatii sistemelor si aplicatiilor IT&C.

  1.3.4 Pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale:
        o    In cazul cererilor primite de la autoritatile de stat competente vom coopera si furniza date, inclusiv date cu caracter personal, cu verificarea atenta a legalitatii acestor cereri;
        o    Vom coopera cu autoritatile competente in situatii care implica activitati ilegale, activitati de frauda s.a., furnizand date (inclusiv date cu caracter personal) dupa ce verificam legalitatea cererilor.

  In cazul in care vom avea nevoie sa prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele descrise in acest document, o vom face doar cu informarea sau consimtamantul dumneavoastra aprioric.

  1.4. MODUL DE STOCARE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Datele cu caracter personal colectate de noi sunt stocate si prelucrate in locatiile PRODUCTON, dar si in cloud, la furnizori de servicii a infrastructurii IT&C sau furnizori de aplicatii specifice.
   
  In dezvoltarea infrastructurii IT&C PRODUCTON a tinut cont de cele mai bune practici din domeniu, astfel:
        o    Perimetrul virtual al organizatiei este securizat cu echipamente de tip firewall;
        o    Aplicatiile specifice activitatii PRODUCTON sunt actualizate periodic pe masura ce furnizorii de tehnologie publica patch-uri;
        o    Serverele si echipamentele utilizatorilor sunt protejate cu aplicatii antivirus si anti-malware;
        o    Echipamentele utilizatorilor si anumite baze de date critice sunt protejate cu aplicatii de criptare;
        o    Aplicatiile critice sunt implementate catre furnizori de infrastructura si aplicatii in cloud, care asigura o disponibilitate a serviciului de 100%;
        o    Accesul la sisteme si aplicatii al utilizatorilor este controlat si monitorizat;
        o    Infrastructura critica de comunicatii este asigurata cu sisteme de alimentare cu energie de urgenta;

  PRODUCTON nu va face publice si nu va transfera catre entitati neautorizate datele dumneavoastra personale.

  1.5. DURATA STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Datele dumneavostra cu caracter personal vor fi stocate strict pe durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate sau pe durata impusa de indeplinirea obligatiilor legale.
  Dupa aceasta perioada datele dumneavostra cu caracter personal vor fi sterse.


  1.6. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CONFORM REGULAMENTULUI 679/2016 GDPR

        o    Dreptul de acces la date: dreptul de a obţine de la PRODUCTON la cerere şi in mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavostra sunt sau nu prelucrate.
        o    Dreptul de intervenţie asupra datelor: dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, ştergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor care nu este conformă legii, în special a datelor incomplete şi inexacte.
        o    Dreptul de opoziţie:
  •    dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia dumneavoastră particulară, ca datele care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazului în care exista prevederi legale contrare sau un interes legitim al operatorului;
  •    dreptul de a va opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, ca datele care va vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ sau să fie dezvăluite unor terți;
       o    Dreptul la portabilitatea datelor;
       o    Dreptul de a solicita încetarea transmiterii de mesaje promoționale.
       o    Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care ar produce efecte juridice

  In cazul in care doriti sa va exercitati aceste aceste drepturi, respectiv dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, puteti inainta o cerere scrisa, datata si semnata catre gdpr@producton.ro.
  Oricare dintre drepturile mentionate anterior pot fi exercitate prin intermediul dreptului de a va adresa justitiei la instantele competente si/sau a dreptului de a inainta o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

  2. WEBSITE-URILE PRODUCTON

  PRODUCTON colecteaza pe website-ul www.cartusel.ro doar acele date cu caracter personal pe care ni le oferiti voluntar prin formulare online necesare pentru inregistrarea unui cont de utilizator sau prin cookie-urile proprii sau ale tertelor parti necesare pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

  2.1. COOKIES

  Cookie-urile asigura functionarea corecta a website-ului nostru si sunt programe (date) de dimensiuni foarte mici stocate pe computerul dumneavoastra care permit webserver-ului nostru sa va “recunoasca” (in fapt sa identifice web browser-ul utilizat de dumneavostra), in sensul in care va tine minte actiunile si preferintele dumneavoastra in timp.

  2.2. CATEGORII DE COOKIE-uri
  o    Cookie-uri de sesiune (temporare) - acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al web browser-ului pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra web browser-ului (de exemplu: in momentul logarii/delogarii pe un cont de utilizator);
        o    Cookie-uri Persistente - Acestea sunt stocate pe computerul dumneavoastra si persista pe durata de viata prestabilita pentru cookie;
        o    Cookie-uri ale unor terte parti sunt tot cookie-uri persistente si sunt plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv si care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie transmisa publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

  2.3. NEACCEPTAREA COOKIE-URILOR

  Toate web browser-ele moderne va dau optiunea sa nu acceptati cookie-urile. Trebuie sa tineti cont de faptul ca daca nu acceptati cookie-urile este posibil ca anumite pagini de pe website-urile noastre sa nu functioneze optim.
  De exemplu, daca stergeti cookie-urile de pe dispozitivul dumneavoastra, toate preferintele pe care le-ati configurat pentru website-urile pe care le vizitati se vor pierde.
  Pentru modificarea preferintelor dumneavostra in ceea ce priveste cookie-urile va recomandam, ca functie de webrowser-ul utilizat, sa actionati conform urmatoarelor ghiduri:
        o    Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences 
        o    Google Chrome: https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647&p=cpn_cookies
        o    Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/block-or-allow-cookies
        o    Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

  2.4. INFORMATII ADITIONALE DESPRE COOKIE
  Informatii aditionale despre cookies pot fi aflate din urmatoarele surse:
        o    http://www.allaboutcookies.org
        o    http://youronlinechoices.com/uk/download-guide  

  3. CONTACT PRODUCTON

  Pentru orice intrebari despre modul de prelucrare al datelor cu caracter personal va invitam sa ne contactati pe adresa de email gdpr@producton.ro.
  In cererea dumneavostra va rugam sa va identificati si sa detaliati solicitarea dumneavoastra cu informatii despre relatia pe care o aveti cu PRODUCTON si perioada.
  Ne rezervam dreptul de a verifica identitatea dumneavoastra conform prevederilor Regulamentului 679/2016 GDPR.

  4. ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE PRODUCTON

  Prezenta politica de confidentialitate este revizuita periodic pentru a include toate masurile tehnice si organizatorice introduse de PRODUCTON pentru a contribui la un mediu informatic echilibrat si securizat.
 •  

   

   

   

     Nu exista produse in cos
  Produse favorite: 0