Termeni și condiții

In aceasta sectiune sunt indicate conditiile in care SC ITRAX SOLUTIONS SRL permite utilizarea sitului de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Accesand si navigand pe acest sit, acceptati conditiile de utilizare descrise în continuare.

 
1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:
a. sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site;
b. sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site-ul www.cartusel.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c. sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

2. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC ITRAX SOLUTIONS SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a SC ITRAX SOLUTIONS SRL si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SC ITRAX SOLUTIONS SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.


3. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

a. Utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria raspundere. Serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu este responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui sit web sau siturilor web in legatura cu acesta.
b. SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu ofera nicio garantie ca:

• serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru indeplinesc toate cerintele dumneavoastra
• serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru sunt furnizate neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
• orice eroare de program este corectata
• serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru care sunt puse la dispozitia utilizatorilor sunt lipsite de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe baza respectivelor informatii sau a serviciilor.
c. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor si a informatiilor puse la dispozitie de catre SC ITRAX SOLUTIONS SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate serviciile si informatiile sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

d. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la SC ITRAX SOLUTIONS SRL prin intermediul serviciului, nu creaza o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Prestare a serviciilor de telecomunicatii.


4. Utilizatorul ia la cunostinta ca SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.


5. Orice includere de link-uri spre alte situri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica in nici un fel raspunderea SC ITRAX SOLUTIONS SRL pentru materialul disponibil pe sau prin acele situri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.


6. SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe situri ale unor terti, SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.


7. Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale SC ITRAX SOLUTIONS SRL sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare.


8. Prin accesarea acestui sit sunteti de acord cu faptul ca SC ITRAX SOLUTIONS SRL are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciilor si a informatiilor afisate pe site-ul www.cartusel.ro.


9. Modificari ale conditiilor - SC ITRAX SOLUTIONS SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe situl www.cartusel.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe situl web.


10. Jurisdictie. Prin accesarea acestui sit, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.


11. Confidentialitate. SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu garanteaza ca folosirea de catre Utilizator a acestui site este confidentiala. SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la folosirea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit SC ITRAX SOLUTIONS SRL sa primeasca informatii cu caracter personal.

12. SC ITRAX SOLUTIONS SRL prelucreaza datele cu caracter personal conform notificarii ANSPDC.
SC ITRAX SOLUTIONS SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, conform inscrierii in
Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub nr. 21267, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:
- rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele pe care acesta intentioneaza sa le achizitioneze/le-a achizitionat;
- pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;
- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.

La solicitarea explicita a utilizatorului, www.cartusel.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare.


Informatiile publicate de utilizatori in link-ul "contact", sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietatea www.cartusel.ro  fara nicio obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat.


Politica de confidentialitate a SC ITRAX SOLUTIONS SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.


SC ITRAX SOLUTIONS SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.


SC ITRAX SOLUTIONS SRL garanteaza ca datele personale ale Clientului, colectate prin intermediului formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. SC ITRAX SOLUTIONS SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.


In temeiul Legii 677/2001 drepturile persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal sunt: dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei.Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa la sediul central al SC ITRAX SOLUTIONS SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata ce va fi inregistrata la registratura societatii.

Intregul continut al site-ului www.cartusel.ro, incluzand marca, texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC ITRAX SOLUTIONS SRL si/sau a asociatilor, partenerilor, furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Semnalarea problemelor legate de aspecte ale drepturilor de proprietate intelectuala se poate face pe adresa de e-mail dpi@cartusel.ro.

GDPR ITRAX SOLUTIONS SRL

1. INFORMATII GENERALE
Societatea ITRAX SOLUTIONS SRL garanteaza protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal care au fost colectate de catre noi in cadrul activitatii noastre de promovare si distributie de echipamente IT&C din portofoliul nostru.
Prelucrarea de date cu caracter personal efectuata de ITRAX SOLUTIONS SRL consta in activitati care sunt efectuate asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau manuale, cum ar fi, dar fara a fi limitat la acestea: colectarea, inregistrarea in baze de date, sortarea, organizarea, stocarea, modificarea, analiza manuala sau utilizand aplicatii specifice, actualizarea, utilizarea, transmiterea catre terti, diseminare, combinarea, blocarea sau stergerea definitiva a datelor respective.

2. DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI SI ALE RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR

ITRAX SOLUTIONS SRL este o entitate legal infiintata in Romania, avand urmatoarele date de identificare: sediul social in Sos. Mihai Bravu nr.251-253, etaj 1, spatiul 24, sector 3, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C. sub nr.J40/10693/2011, codul unic de inregistrare 29072463, site: www.cartusel.ro ,  
Persoana responsabila de protectia datelor cu caracter personal in cadrul societatii poate fi contactata la urmatoarea adresa de email: gdpr@cartusel.ro  


3. SCOPUL PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ITRAX SOLUTIONS SRL prelucreaza datele dumneavoastra personale in mod legitim, legal,  in deplina conformitate cu prevederile Regulamentului nr.679 din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.
ITRAX SOLUTIONS SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in scopul executarii contractului de vanzare a produselor, echipamentelor si serviciilor IT&C din portofoliu, conform prevederilor Codului Fiscal, a comunicarii periodice de informari comerciale.

Comanda dumneavoastra ferma reprezinta acordul dvs de prelucrare a datelor dvs personale in scopul realizarii contractului de vanzare.

4. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL VIZATE

Datele cu caracter personal vizate si utilizate de catre ITRAX SOLUTIONS SRL  sunt: nume si prenume, adrese, CNP, seria si numarul CI, cont IBAN, adresa de email, numar de telefon, adresa IP.

5. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL VIZATE

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate si utilizate de catre alte persoane imputernicite de catre ITRAX SOLUTIONS SRL din spatiul european pentru indeplinirea contractelor de vanzare dar si pentru transmiterea mesajelor promotionale.

6. PERIOADA STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL VIZATE ESTE NELIMITATA

7. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE acordate prin Regulamentului nr.679 din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date sunt urmatoarele:
   - Dreptul de acces la date: dreptul de a obtine de la ITRAX SOLUTIONS SRL la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele dvs. sunt sau nu prelucrate.
   - Dreptul de interventie asupra datelor: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor care nu este conforma legii, in special a datelor incomplete si inexacte.
  - Dreptul de opozitie: dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
  - Dreptul la portabilitatea datelor;
  - Dreptul de a solicita incetarea transmiterii de mesaje promotionale.
  - Dreptul de a va adresa justitiei
  - Dreptul de a inainta o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu privire la modul de prelucrare a datelor dumneavoastra personale.
In cazul in care doriti sa va exercitati aceste aceste drepturi, respectiv dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, puteti inainta o cerere scrisa, datata si semnata catre gdpr@cartusel.roNu exista produse in cos
Produse favorite: 0