• Parteneriat cu ComputerGames.ro 05.04.2012
  Cartusel ofera suport de specialitate utilizatorilor ComputerGames.ro, unul dintre cele mai cunoscute forumuri de IT și gaming din Romania. Mai exact, in cadrul noului topic "Imprimante si consumabile", specialistii Cartusel.ro vor răspunde intrebarilor legate de printing puse de catre forumisti. Cartusel.ro va incerca astfel sa suplineasca lipsa unor raspunsuri documentate si precise, situatie des intalnita pe forumurile romanesti.
 • cartusel.ro - Partener Xerox 26.01.2012
  Vă anunțăm cu plăcere că, începând de astăzi, Cartusel.ro este Magazin Online partener oficial al Xerox România. Pentru noi, acest lucru reprezintă încă o recunoaștere a muncii noastre, iar pentru voi, sperăm, încă o garanție că oferim produse și servicii de calitate.

  http://xerox.ro/magazine

 • Cotco Party 18.10.2011

  Împreună cu partenerii noștri de la Xerox România și Producton am pus umărul la reușita evenimentului de lansare a celui de-al doilea număr pe print al blogului de pamflete și alte aroganțe - DailyCotcodac.

  Desigur, lansarea ziarului și frumoasele discursuri ale îndrăgiților autori au reprezentat doar al treilea cel mai așteptat eveniment al serii Cotco Party, și luând în calcul că cel de-al doilea a fost concertul Partizan, nu putem spune decât că tombola organizată de cartusel.ro și Producton a salvat seara. Faptul că unul dintre cei doi fericiți nu a înțeles exact ce a câștigat poate fi lăsat în plan secund.

  Mulțumiri Piticu.ro pentru fotografii.

     
     
     
     

1 2


Nu exista produse in cos
Produse favorite: 0