De ce cartus color Canon?

Probabil ati auzit sau ati vazut in magazine cand erati in cautarea achizitionarii unui set de cartus ca exista pe piata mai multe firme care le vand. De exemplu, exista cartuse Canon, cartuse hp, iar lista poate continua, si probabil v-ati intrebat care este diferenta dintre acestea si ce tip de cartus este cel mai bine sa achizitionati.

Motivul pentru care exista mai multe tipuri de cartuse pe piata este, bineinteles, concurenta. Fiecare firma incearca sa fie inovativa cand vine vorba de produsele pe care le produce si, in egala masura, sa asigure performanta si calitate. Cartusele Canon s-au facut remarcate inca de cand au aparut, fiind o firma de calitate si cu renume, insa si pretentiile sunt pe masura.

Cartusele Canon, fiind bine cunoscute si utilizate de mii, chiar milioane de posesori ai imprimantelor, vin si la niste preturi mai ridicate. Insa in raport calitate/ pret, sunt cea mai buna achizitie care se poate face in materie de cartuse. Cartusele color Canon se situeaza undeva in jurul sumei de 60-100 de lei, care nu este chiar atat de mare pe langa ce se mai gaseste pe piata. Pe langa asta, sunt compatibile cu imprimante si de la alte marci. Intr-adevar este recomandat ca pentru fiecare imprimanta in parte sa se foloseasca pachete de cartus originale pentru a nu aparea erori de niciun fel, insa cartusele Canon s-au dovedit a fi compatibile intr-un spectru mai larg.

Detaliul cel mai important cand vine vorba de achizitionarea unui set de cartuse sau chiar a unui cartus individual, este echipamentul de care dispune. Acesta trebuie sa fie identic cu cel al imprimantei, pentru a fi siguri ca este compatibil tipului de imprimanta detinut.

Cartusele Canon, atat alb negru cat si color, sunt recunoscute pentru calitatea de care dau dovada per numarul de pagini. De exemplu, un cartus color are capacitatea de a tipari in jur de 155 de pagini, dar asta depinde si de cati ml are. Chiar daca cele alb negru pot tipari pana la 200 de pagini sau chiar mai mult, se vede calaitatea celor color in ceea ce priveste nuntele fotografiei tiparite, care apar in detalii fine.

Cartusele Canon sunt renumite pentru performanta si calitate si sunt facute in asa fel incat sa fie compatibile cu mai multe imprimante, cu o rata de eroare aproape nula.

Comments are closed.