Cum alegi o companie de reincarcare cartuse imprimanta

In zilele noastre, exista sute de locuri din care poti cumpara sau reumple cartuse imprimanta cu cerneala sau tonner. In functie de disponibilitate, fie optezi sa comanzi online de pe unul dintre numeroasele site-uri existente, fie mergi intr-un sediu fizic de reincarcare.

Daca este un serviciu la care apelezi frecvent, este recomandat sa colaborezi cu o companie de incredere. Ca sa iti facem alegerea mai usoara, am strans laolalta cinci intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte sa iei decizia finala.

  1. Produsele ieftine – da sau ba?

Unele companii ofera preturi foarte scazute, dar au produse de calitate inferioara. Daca vrei sa minimizezi cheltuielile ai putea fi tentat sa alegi cea mai ieftina oferta. Totusi, pe termen lung, sunt mari sanse ca aceasta decizie sa nu te multumeasca. De aceea, incearca sa nu faci rabat de la calitate si cauta sa reduci costurile din alte medii.

  1. Oferta suport pentru clienti?

Daca evaluezi ca vei avea nevoie de asistenta, atunci e bine sa apelezi la o companie care ofera si astfel de servicii. Verifica timpul maxim de raspundere la solicitari si programul in care acorda suport. Exista companii care promit asistenta non-stop, altele care raspund doar solicitarilor prin e-mail, etc. Analizeaza corespondenta dintre serviciile disponibile pe piata si nevoile tale inainte de a face o alegere.

  1. De cand este compania in business?

Unele companii noi aparute pe piata sunt disperata sa vanda, indiferent de calitate. Urmareste deci evolutia companiei. Nu inseamna insa ca o companie noua nu este de incredere sau ca toate intreprinderile cu istorie au neaparat servicii de calitate. Consulta feedbackul altor utilizatori cu care au lucrat si verifica durata garantiei pentru produsele comercializate.

  1. Cat de repede se face livrarea?

Perioada de livrare diferă de la o companie la alta. Pentru a te asigura ca afacerea nu iti este afectata, plaseaza comanza cu cateva zile inainte. Daca nu este posibil si ai nevoie de produsele si serviciile respective de pe o zi pe alta, opteaza pentru o companie cunoscuta pentru promptitudinea sa in livrari.

5. Care sunt tarifele de livrare?

Atunci cand calculezi costul total al tranzactiei ai grija sa pui la socoteala si costurile de livrare. Uneori poti fi atras de anumite promotii sau presupuse oferte. Daca pui insa la calcul si preturile de livrare sau anumite taxe ascunse observi ca nu exista de fapt nicio reducere si deci nu economisti aproape deloc.

 

Sa alegi un partener cu care sa colaborezi pe termen lung nu este intotdeauna facil. Totusi, pornind la drum cu aceste intrebari in minte, sansele de a gasi o companie de incredere care vinde si reumple cartuse imprimanta sunt cu siguranta mai ridicate.

Comments are closed.