Despre noi cartusel

Cartusel

Cine suntem

Cartusel este un retailer online ce isi propune sa devina unul dintre cele mai apreciate si de incredere magazine online din Romania. Ne straduim sa atingem aceste obiective oferind preturi competitive, o experienta superioara de a face cumparaturi, livrare rapida, consultanta profesionala si servicii de calitate.
Oferim o gama completa de produse pentru printing, de la echipamente de printare consumer sau business, pana la cele mai greu de gasit consumabile.
Conform parerilor cumparatorilor nostri, 91% dintre cei care au achizitionat produse de la noi ar recomanda Cartusel dupa experienta cu noi. Echipa noastra va sta la dispozitie pe telefon si e-mail pentru a va asigura consultanta profesionala in alegerea produselor.
 

PRODUCTON SRL

Cod Fiscal:        RO4528050

Email:                vanzari@cartusel.ro

Telefon fix:         021 9916

Program de lucru:

 

Departament vanzari online:

Luni - Vineri, intre orele 09:00 - 17.00

*Comenzile plasate pe site in afara programului de lucru vor fi confirmate si expediate in dimineata urmatoarei zile lucratoare.

 

S.C. PRODUCTON SRL, cu sediul social in Str. Dr. Clunet nr.9, Sector 5, Bucuresti, cu locatia activitatii in Str. Heliade Intre Vii nr. 8, Corp C50, Biroul nr.2, Sector 2, Bucuresti, are Autorizatie de Mediu NR.65 din 06.02.2023 pentru cod CAEN 3832, respectiv recuperarea materialelor reciclabile sortate, si cod CAEN 3811, respectiv colectarea deseurilor nepericuloase.

Program de prevenire si reducere a cantitatii de deseuri 2023 - Link Document