SCANER CANON IMAGEFORMULA DR-C225 II
Cod producator: 3258C003AA
Cod intern: CN-660047

2.256,28 Lei

In stoc furnizor Livrare prin curier
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021) 408 60 50

(075) 408 60 50

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Design compact şi elegant
 
Dispozitivul perfect pentru birourile sau departamentele mici, DR-C225 II are un profil subţire ce îi permite să încapă în cele mai mici spaţii. Cu ajutorul software-ului CaptureOnTouch puternic şi integrării directe cu reţelele cloud, dispozitivul oferă cea mai bună economie de spaţiu.
 
Un dispozitiv compact pentru spaţiile restrânse
 
Economisiţi şi mai mult spaţiu cu acest scaner ultrasubţire. Graţie designului inovator al circuitului în formă de J, ocupă puţin spaţiu pe birou, oferind scanare a documentelor „cu faţa în sus” pentru utilizare uşoară.
 
Extrem de subţire, extrem de rapid
 
Beneficiaţi de scanare duplex rapidă de până la 50 ipm la 300 dpi şi de viteze de până la 25 ppm pentru scanarea color. Detectarea cu ultrasunete a alimentării duble asigură, de asemenea, manipularea fiabilă a hârtiei pentru scanare rapidă.
 
Operare excepţională
 
Software-ul CaptureOnTouch simplifică scanarea. Cu operarea printr-o atingere, sarcinile dificile sunt finalizate în câteva secunde, în timp ce modul Complet automat selectează setările optime în mod intuitiv.
 
Inovaţie pentru utilizare intuitivă
 
Parcurgeţi procesul de scanare folosind interfaţa cu utilizatorul pas cu pas, bazată pe cu pictograme şi creaţi documente PDF cu posibilitate de căutare pentru clasare uşoară a documentelor.
 
Software excelent
 
Rezolvaţi orice sarcină cu o gamă flexibilă de software încorporat. Măriţi productivitatea nu doar cu CaptureOnTouch, dar şi cu eCopy PDF Pro Office şi Cardiris.