PLOTTER CERNEALA HP A1 DESIGNJET T230 24-IN PRINTER
Cod producator: 5HB07A
Cod intern: HP-362576

3.499,90 Lei

4.399,90 Lei (-20 %)
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021) 408 60 50

(075) 408 60 50

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Concepute pentru a se potrivi biroului, bugetului stabilit si modului dumneavoastra de lucru, cele mai mici plottere din lume va garanteaza simplitatea extrema. Trimiteti mai multe fisiere cu un singur clic. Evitati asteptarea langa imprimanta datorita imprimarii de mare viteza, fiind necesare numai 35 secunde pentru fiecare plot A1/D.
 
Simplitate extrema
Economisiti timp cu ajutorul celui mai simplu proces de trimitere a lucrarilor din lume: trimiteti mai multe fisiere cu un singur clic, cu ajutorul software-ului HP Click. Imprimati cu incredere si obtineti rezultatele dorite, cu ajutorul driverului intuitiv si al previzualizarii reale a imprimarii.
 
Se incadreaza in birou si buget
Economisiti spatiu cu ajutorul celor mai mici plottere din lume, concepute pentru a se potrivi nevoilor biroului dumneavoastra. Comparativ cu produsele concurente, folositi cu pana la 95% mai putina cerneala pentru operatiunile de intretinere de rutina si obtineti pana la 100 pagini A1/D suplimentare pe luna. Designul mai sustenabil contribuie la reducerea emisiilor CO2e cu pana la 7.3 tone/an, cu ajutorul unitatilor vandute care folosesc materiale plastice reciclate in proportie de pana la 30%.
 
Potrivit stilului dumneavoastra de lucru
Evitati asteptarea langa imprimanta datorita imprimarii de mare viteza, fiind necesare numai 35 secunde pentru fiecare plot A1/D. Fiti mai productiv - economisiti timp de la pregatirea lucrarii la imprimarea finala, imprimand proiectele cu o viteza de 2 ori mai mare. Imprimati lucrari si gestionati plotterul de aproape oriunde, oricand, folosind aplicatia HP Smart.
 
 
Accesoriu optional pentru imprimarea in format A3/B si A1/D fara a schimba manual suportul media 
 
 
Imprimati lucrari si gestionati plotterul de aproape oriunde, oricand, folosind aplicatia HP Smart 
 
 
Economisiti timp si trimiteti mai multe fisiere cu un singur clic, cu software-ul HP Click gratuit 
 
 
Economisiti spatiu folosind cele mai mici plottere din lume, concepute pentru a incapea in spatiul dumneavoastra de lucru.
 
 
Cernelurile HP Bright Office va ofera o precizie a liniilor cu pana la 31% mai mare.
 
 
Designul mai sustenabil reduce emisiile de CO2 cu pana la 7,3 tone pe an pentru unitatile vandute, folosind materiale plastice reciclate in proportie de 30% .
 
 
Consumati cu pana la 95% mai putina cerneala pentru intretinerea de rutina fata de produsele concurente si obtineti pana la 100 de pagini A1/D suplimentare pe luna .
 
 
Driver cu previzualizare reala a imprimarii.
 
 
 
 

 

Caracteristici


  • General
  • Producator:HP

  • Specificatii Generale
  • Format:A1

  • Printare
  • Rezolutie Printare:2400 x 1200 dpi

  • Conectivitate
  • Retea:Da
  • Wireless:Da