IMPRIMANTA CERNEALA CANON A2 IMAGEPROGRAF PRO-1000
Cod producator: BS0608C025AA
Cod intern: CN-367229

5.999,90 Lei

Stoc epuizat
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021) 408 60 50

(075) 408 60 50

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Imprimati la calitate uimitoare cu imprimanta de birou imagePROGRAF PRO-1000 A2 care ofera niveluri inalte de coloare si detaliu. Sistemul avansat cu 12 cerneluri aduce la viata imaginile in mod realist.

Duceti calitatea imprimarii la noi niveluri
 


Utilizare usoara si productivitate ridicata
 

Flux de lucru continuu de imprimare: de la intrare si pana la iesire
 

Magia cernelii pe hartie
Urmariti filmele de mai jos pentru a descoperi capacitatile uimitoare ale modelului imagePROGRAF PRO-1000, iar renumitul fotograf si explorator Canon, Clive Booth, ne explica modul in care fotografia prinde viata prin realizarea de imprimate superbe de mare impact. Mai simplu, dupa cum explica Clive Booth, "exista magie in cerneala de pe hartie".
 
Reproducerea calitatii uimitoare a imaginilor
Rezultate de imprimare extraordinare! Obtineti rezultate exceptionale cu imagini de un nivel superior. Pastrand calitatea si integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate va vor impresiona clientii si va vor oferi increderea de a prezenta si de a vinde produsele muncii dvs. 
Imprimate uimitoare pana la A2
 
Bucurati-va de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fara margini, in format de pana la A2, fara a face rabat de la calitate. Beneficiati de vitezele ridicate de imprimare si de acuratetea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hartie lucioasa, mata, de arta si panza, veti beneficia in mod sigur de aspectul si de senzatia dorite.

Mai multe detalii si culoare decat pana acum
Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigura niveluri inalte de calitate a culorii, cu o gama cromatica mai extinsa si mai multe detalii decat inainte. O gama variata si dinamica de culori si detalii in zonele intunecate va contribui la preluarea tuturor subtilitatilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” si pana la A2.

Reflexia imbunatatita a luminii si efect metalizat redus
Tehnologia pentru cerneala Chroma Optimizer contribuie la obtinerea unei straluciri uniforme la imprimarea pe hartie lucioasa. Prin aplicarea peste imaginea imprimata, Chroma Optimizer regleaza reflexia suprafetei, pentru a oferi o reproducere naturala a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creeaza imagini cu o densitate profunda de negru si previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.
 
Imprimate alb-negru superbe
Puteti realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorita sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri si gri fotografic.

Design profesional si functional

Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 mosteneste linia rosie de la gama EOS, un simbol al calitatii exceptionale. Datorita designului profesional si functional, acest model de birou va fi o inspiratie pentru fotografii profesionisti si amatori deopotriva. Acesta are o carcasa rigida pentru a asigura injectia precisa de cerneala si o tava suplimentara pentru alimentarea manuala, care va permite sa lucrati cu tipuri de hartie mai grea.

Eficienta marita la utilizarea pentru volum mare
Rezervoarele de cerneala de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea inlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartus de intretinere usor de inlocuit mareste eficienta pentru utilizatorii de materiale imprimate in volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt usor de incarcat prin partea din fata a imprimantei si se afla in spatele unui capac care se inchide in jos.
 
Economisiti cerneala si timp
Duzele exclusive pentru negru mat si negru fotografic previn irosirea cernelii si a timpului atunci cand se comuta in functie de tipul de suport folosit.


 
Setari flexibile si gestionarea culorilor
Plug-inul Print Studio Pro de la Canon asigura o configuratie noua a ecranului, care faciliteaza reglarea setarilor imprimantei, ale hartiei, de configuratie si culori, pentru a contribui la realizarea de materiale imprimate de cea mai buna calitate. Puteti crea setari preferate care va convin si la care puteti reveni iarasi si iarasi. Gestionarea culorilor este mai simpla ca oricand, cu o caseta simpla care permite selectarea profilului ICC, cu intentia de redare si o caracteristica absolut noua pentru a permite remedierea soft.

Plug-in Print Studio Pro actualizat
Plug-inul Print Studio Pro este legatura perfecta de flux de lucru intre imagini si produsul imprimat finit. Noua functie a plug-inului de "Reproducere a contrastului" asigura imagini cu nivel inalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acuratete si claritate.
 
Grad sporit de utilitate in cadrul fluxului de lucru
Imbunatatiti-va productivitatea si eficienta cu ajutorul conectivitatii wireless si la cloud. Pur si simplu descarcati aplicatia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimati prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directa prin Wi-Fi.
 
Fluxul de lucru Fidelitate de cristal Canon
ImagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS sa isi imprime cu incredere imaginile, utilizand software-ul integrat de fotografie si imprimare: Digital Photo Professional si plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-iesire Canon permite utilizatorilor sa isi editeze si sa isi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, pastrand in acelasi timp detaliile si claritatea originale din momentul realizarii imaginii.
 
 

Caracteristici


 • General
 • Producator:Canon
 • Cod produs:BS0608C025AA
 • Nume produs:IMAGEPROGRAF PRO-1000

 • Specificatii Generale
 • Format:A2
 • Functii:Imprimare
 • Tehnologie de printare:Inkjet
 • Ecran:LCD

 • Printare
 • Rezolutie Printare:2400 x 1200 dpi

 • Conectivitate
 • Wireless:Da
 • USB:Da
 • Mobile Printing:Google Cloud Print Apple AirPrint

 • Consumabile
 • Consumabile:Canon PFI-1000 PBK (80 ml) Canon PFI-1000 MBK (80 ml) Canon PFI-1000 C (80 ml) Canon PFI-1000 M (80 ml) Canon PFI-1000 Y (80 ml) Canon PFI-1000 PC (80 ml) Canon PFI-1000 PM (80 ml) Canon PFI-1000 GY (80 ml) Canon PFI-1000 PGY (80 ml) Canon PFI-1000 R (80 ml) Canon PFI-1000 B (80 ml) Canon PFI-1000 CO (80 ml)
 • Tip Consumabile:In pachet contine un set de consumabile pline 100%

 • Dimensiuni Fizice
 • Greutate:32.3 Kg
 • Dimensiuni:723 mm x 435 mm x 285 mm