CARTUS BLACK NR.981A J3M71A ORIGINAL HP PAGEWIDE ENTERPRISE 556DN
Cod producator: J3M71A
Cod intern: HP-322329

347,00 Lei

499,90 Lei (-31 %)
Garantie persoane fizice: 12 luni
Adauga la wishist-->
Comenzi telefonice: (021) 408 60 50

(075) 408 60 50

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin

Descriere produs


Imprimați mai multe pagini la un cost pe pagină mai mic decât cartușele standard cu cartușe originale HP PageWide. Obțineți valoare imprimanta dvs. a fost creată pentru a livra prin imprimare cu volum mare pentru dispozitivele HP PageWide Enterprise.
 
Reducerea costurilor pentru imprimarea cu volum mare - cartușele cu un randament ridicat oferă un cost mai mic pe pagină decât standard. Tipăriți multe pagini și înlocuiți livrările mai rar cu cartușe cu randament ridicat. Tipăriți până la 17.000 de pagini alb-negru sau 13.000 de pagini color cu cartușe cu randament suplimentar opțional.
 
 
 
Produceți documente color de calitate profesională la viteze pe care a fost creată imprimanta dvs. Doar cartușele originale HP PageWide Enterprise sunt proiectate precis pentru a se potrivi cu performanțele de mare viteză ale imprimantei dvs. HP.
Mizați pe rezultate de calitate profesională cu imprimare de mare viteză, folosind cartușe originale HP PageWide. Imprimați o culoare profesională de calitate pe o varietate de hârtii - consecvent, fiabil și perfect pentru utilizarea biroului. Finalizați lucrările de imprimare - chiar și atunci când un cartuș funcționează scăzut - și nu vă blocați cu o pagină pe jumătate imprimată.
 
 
Înlocuiți ușor cartușele într-o clipă și abordați lucrările de imprimare cu volum mare fără întreruperi. Cartușele originale HP PageWide Enterprise  facilitează imprimarea, astfel încât să puteți profita la maxim de ziua dvs. de muncă.
Petreceți mai puțin timp pentru depanarea problemelor dispozitivului, folosind cartușele originale HP PageWide.
 
Ajutați-vă să obțineți calitatea autentică HP pe care o așteptați cu o tehnologie inovatoare antifraudă.
Înlocuiți cartușele rapid și corect cu un ambalaj ușor deschis și o instalare simplă și rapidă.
 

 

Reciclați ușor cartușele originale HP PageWide Enterprise gratuit prin intermediul HP Planet Partners.

 

Caracteristici


  • General
  • Producator:HP
  • Cod producator:J3M71A
  • Nume produs:981A

  • Specificatii Tehnice
  • Tip Cartus:Cartus
  • Tehnologie:InkJet
  • Culoare:Black
  • Capacitate (pag):6000
  • Echipamente: HP PageWide Color Flow MFP E58650Z, PageWide Color MFP E58650DN, PageWide Enterprise 556DN, PageWide Enterprise 556XH, PageWide Enterprise 586DN, PageWide Enterprise 586F, PageWide Enterprise 586Z